ИМОТИ

ИМОТИ (7)

Имотът се намира в непосредствена близост до бившия бетонов център на стоителни войски и в близост до р.Какач. Не е подходящ за жилищно строителство.

925 кв.м. Имотът се намира между трамвайната линия №6 и завоят на трасето на метрото посока Обеля в непосредствена близост до р. "Какач"

2912 кв.м. Имотът се намира между трамвайната линия №6 и завоят на "Обелски път" в непосредствена близост до р. "Какач"

593 кв.м Имотът се намира в непосредствена близост до метростанция "Ломско шосе" в района на бившия стопански двор "Връбница". Налични, ток, вода.

1472 кв.м Имотът се намира в непосредствена близост до последната спирка на трамвая - Обеля-2. Налични, ток, вода.

Имотът се намира по трасето на АМ Калотина-София, участъка Храбърско   Северна тангента /разклона за с.Мрамор/. Отсечката  Пътен възел Храбърско  


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mttbgcom/public_html/templates/ot_dulcet/html/com_k2/templates/default/category.php on line 283

Ако се нуждаете от съдействие

*

Ако се нуждаете от съдействие свързано с транспорт, хотелско настаняване, трансфер, застраховка или по друга причина свързана с пътуването Ви ние сме на Ваше разположение.

 

За въпроси? 

24/7   0888 541740 / 0888 764776
Офис:  02 9818100 / 0887 818161
Понеделник - Петък: 9AM  - 7PM

 

За съдействие?

Имате нужда от съдействие или допълнителна информация, пишете ни на info@mttbg.com 

 

 

Skype

Оперативно можете да се свържете с нас в Skype - МТТ INTERNATIONAL 01.

 

Настоящият сайт е предназначен за предоставяне на предварителна информация на директни клиенти и туристически агенции с цел ориентирането им на авиационния и туристическия пазар. Всяка информация в сайта може да бъде актуализирана във всеки момент, както от авиокомпания, хотел или туроператор, така и от „МТТ Интернешънъл”. Фирмата не носи отговорност за каквито и да е загуби или пропуснати ползи от факта, че информацията в сайта не отговаря на действителната. Гаранцията за достоверност на информацията е директната връзка на клиента с офиса на "МТТ Интернешънъл", където информацията да бъде потвърдена.