• ОПЕРАТИВНИ

  Оперативно използвани сайтове

 • БОНУСНИ ПРОГРАМИ НА АВИОКОМПАНИИТЕ

  Тук ще можете да намерите информация за бонусните програми на авиокомпаниите. По-долу са изброени бонус програмите на някои от най-ползваните от София авиокомпании. При проявен интерес от Ваша страна можете да се свържете с нас за да Ви регистрираме и да менажираме участието ви в предпочитаните от Вас бонусни програми. Свържете се с нас!

 • ТЪРСАЧКИ ЗА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ В ИНТЕРНЕТ

  По-долу са указани линковете на по-известните търсачки чрез които ще можете да се ориентирате в цените на различните авиокомпании предлагани за Вашето пътуване. Това са както сайтове, които предоставят директен достъп до базата данни на авиокомпаниите, така и системи, които Ви предоставят съпоставима информацията от няколко източника. Така ще можете да се ориентирате от коя авиокомпания директно да закупите билета си или с получената информация да се обърнете към пътническа агенция, която евентуално би могла да ви предостави и по-ниска тарифа.

 • ЛЕТИЩА

  Тук можете да намерите актуалните разписания на летищата директно от сайтовете им

 • ВЪЗДУШЕН ТРАФИК В РЕАЛНО ВРЕМЕ

  Линковете по-долу Ви предоставят възможност да проследите всеки полет в реално време от излитането му до неговото приземяване. Полезни са в случай на предполагаеми проблеми с разписанието, когато заедно с информацията от летищата можете да получите точна информация кога полетът който очаквате е излетял и какъв е актуалния час в който той се очаква да кацне.

 • ЖЕЛЕЗОПЪТЕН ТРАНСПОРТ В ЕВРОПА
 • НИСКО БЮДЖЕТНИ АВИОКОМПАНИИ ЛЕТЯЩИ ДО И ОТ БЪЛГАРИЯ
 • CRYPTO

Ако се нуждаете от съдействие

*

Ако се нуждаете от съдействие свързано с транспорт, хотелско настаняване, трансфер, застраховка или по друга причина свързана с пътуването Ви ние сме на Ваше разположение.

 

За въпроси? 

24/7   0888 541740 / 0888 764776
Офис:  02 9818100 / 0887 818161
Понеделник - Петък: 9AM  - 7PM

 

За съдействие?

Имате нужда от съдействие или допълнителна информация, пишете ни на info@mttbg.com 

 

 

Skype

Оперативно можете да се свържете с нас в Skype - МТТ INTERNATIONAL 01.

 

Настоящият сайт е предназначен за предоставяне на предварителна информация на директни клиенти и туристически агенции с цел ориентирането им на авиационния и туристическия пазар. Всяка информация в сайта може да бъде актуализирана във всеки момент, както от авиокомпания, хотел или туроператор, така и от „МТТ Интернешънъл”. Фирмата не носи отговорност за каквито и да е загуби или пропуснати ползи от факта, че информацията в сайта не отговаря на действителната. Гаранцията за достоверност на информацията е директната връзка на клиента с офиса на "МТТ Интернешънъл", където информацията да бъде потвърдена.