Уважаеми колеги, клиенти и приятели

Светът буквално е под карантина и ситуацията е безпрецедентна. Никога до сега нашата индустрия, нито светът са се сблъсквали с криза от подобен мащаб - здравна, социална и икономическа. На 23 март правителството на ОАЕ взе решение да се спрат всички полети до 48 часа за две седмици. Това е мярка за защита от по-нататъшното разпространение на COVID-19. В съответствие с това решение авиокомпания Emirates спира всички свои пътнически полети от 25 март 2020 година. Централата на авиокомпанията е в постоянен контакт с всички отговорни институции и веднага щом обстоятелствата позволят, полетите ще бъдат възстановени. 

По-долу следват процедурите на авиокомпания Emirates за промяна и анулация на вече издадени билети поради COVID-19.

1. За всички издадени билети до 31 март 2020 година се прилагат следните правила и процедури:

Причини за промени в билетите:

- Забрана за пътуване - при наличие на забрана от страна на държавните институции за пътуване до/от дестинацията;

- Препоръки - при издадена препоръка от страна на държавните институции за въздържане от пътуване;

- Промяна в условията за издаване на виза/карантина - при необходимост от издаване на виза в посолство, което замества досегашно издаване на място ИЛИ задължителна карантина в дестинацията;

- Пътникът не може да стигне до летището - отнася се за държави, в които правителството е забранило излизането от домовете и пътниците нямат възможност да стигнат до летището;

- Анулиран полет.

CHANGES  Разрешава се промяна на дата и дестинация без да се събира глоба и fare difference в която и да е RBD от същата класа на обслужване. Събира се разлика в тарифата и летищните такси за новите дати и дестинация само, ако новата дестинация е в друг регион от оригиналния.

OPEN TICKET Напълно или частично неизползван билет може да се запази със статус на билета OPEN до 760 дни от датата на издаване. Този билет ще се приеме като начин за плащане на нов билет независимо от датата и маршрута.  При преиздаване в endorsement се поставя: ROGW006 DUE COVID-19

REFUND & NO-SHOW - за refund & no show се прилагат условията на тарифата на билета спрямо датата на издаване; - non-refundable билетите НЕ подлежат на анулация, пътникът може да се възползва от опцията OPEN TICKET за бъдещо пътуване; - refundable билети - прилагат се условията на оригиналния билет за глоба при refund или пътникът може да се възползва от опцията OPEN TICKET за бъдещо пътуване.

2. Билети издадени на или след 1 април 2020 година:

CHANGES Промени се позволяват според условията на издадения билет.

OPEN TICKET Напълно неизползван билет може да се запази със статус на билета OPEN до една година от датата на издаване. Този билет ще се приеме като начин за плащане на нов билет независимо от датата и маршрута. 

REFUND & NO-SHOW За refund & no show се прилагат условията на тарифата на билета спрямо датата на издаване.

На Ваше разположение сме, ако имате нужда от съдействие! Пазете се и бъдете здрави - Вие и всички около Вас!

Екипът на MTT International  

Ако се нуждаете от съдействие

*

Ако се нуждаете от съдействие свързано с транспорт, хотелско настаняване, трансфер, застраховка или по друга причина свързана с пътуването Ви ние сме на Ваше разположение.

 

За въпроси? 

24/7   0888 541740 / 0888 764776
Офис:  02 9818100 / 0887 818161
Понеделник - Петък: 9AM  - 7PM

 

За съдействие?

Имате нужда от съдействие или допълнителна информация, пишете ни на info@mttbg.com 

 

 

Skype

Оперативно можете да се свържете с нас в Skype - МТТ INTERNATIONAL 01.

 

Настоящият сайт е предназначен за предоставяне на предварителна информация на директни клиенти и туристически агенции с цел ориентирането им на авиационния и туристическия пазар. Всяка информация в сайта може да бъде актуализирана във всеки момент, както от авиокомпания, хотел или туроператор, така и от „МТТ Интернешънъл”. Фирмата не носи отговорност за каквито и да е загуби или пропуснати ползи от факта, че информацията в сайта не отговаря на действителната. Гаранцията за достоверност на информацията е директната връзка на клиента с офиса на "МТТ Интернешънъл", където информацията да бъде потвърдена.