Air France е вторият авиационен превозвач след Singapore Airlines, който официално заяви, че ще преустанови използването на Airbus A380. Експлоатацията на широкофюзелажният "джъмбо джет", първият полет с който бе извършен през месец октомври 2007 година и определен тогава, като „бъдещето на авиацията“, явно изпада в криза. Превозвачите определено вече предпочитат „по-малки и по-икономични самолети.“ Airbus официално обяви, че ще спре производството на модела през 2021 г. За сега Emirates остава най-големият поддръжник на A380 със 120 самолета в своя флот, който модел в авиокомпанията ще бъде експлоатиран до 2030 година.

Случващото се с А380 е нагледен пример, колко бързо в авиационната индустрия настъпват промените с които трябва да се съобразяват и производителите и авиокомпаниите. Случаят е доказателство за необходимостта от обновяване и адаптиране на стратегиите за обновяване на въздухоплавателните средства и в средносрочен план.

А иначе скоростта на промените в които живеем ни налага все по-сериозна адаптация към действителността. И е тъжно да се види, че такъв хубав самолет за конструирането на който са вложени толкова средства се спира от производство само след малко повече от 10 години търговска експлоатация.

Тъжна и кратка история.

Ако се нуждаете от съдействие

*

Ако се нуждаете от съдействие свързано с транспорт, хотелско настаняване, трансфер, застраховка или по друга причина свързана с пътуването Ви ние сме на Ваше разположение.

 

За въпроси? 

24/7   0888 541740 / 0888 764776
Офис:  02 9818100 / 0887 818161
Понеделник - Петък: 9AM  - 7PM

 

За съдействие?

Имате нужда от съдействие или допълнителна информация, пишете ни на info@mttbg.com 

 

 

Skype

Оперативно можете да се свържете с нас в Skype - МТТ INTERNATIONAL 01.

 

Настоящият сайт е предназначен за предоставяне на предварителна информация на директни клиенти и туристически агенции с цел ориентирането им на авиационния и туристическия пазар. Всяка информация в сайта може да бъде актуализирана във всеки момент, както от авиокомпания, хотел или туроператор, така и от „МТТ Интернешънъл”. Фирмата не носи отговорност за каквито и да е загуби или пропуснати ползи от факта, че информацията в сайта не отговаря на действителната. Гаранцията за достоверност на информацията е директната връзка на клиента с офиса на "МТТ Интернешънъл", където информацията да бъде потвърдена.