Litecoin Foundation разкриха, че ще си партнират с базираната на блокчейн платформа за резервации, Travala.com, за да повишат ефективността на своите криптовалутни плащания.

Litecoin наскоро обявиха, че ще влезнат в партньорство с Travala.com, най-добрата хотелска платформа за резервации, която се базира на блокчейн.

Участието на Litecoin ще увеличи използването на криптовалутни плащания на платформата за резервации и ще увеличи цялостното приемане на крипто като платежни системи.

Сътрудничеството ще започне с кампания #TravelWithLitecoin, която ще позволи на потребителите да спечелят 40% отстъпка при извършване на резервация на Travala.com и LoateWallet на Litecoin. Притежателите на LTC не само ще могат да резервират хотелското си настаняване, използвайки любимите си крипто, но също така ще спестят пари, докато го правят.

#PayWithLitecoin и #TravelWithLitecoin са инициативи, които имат за цел да насърчат използването на LTC за ежедневни плащания. Travala.com също е избрана да служи като официален партньор за настаняване на Litecoin Конференцията, която се очаква да се проведе през октомври 2019 година заедно с Vegas Blockchain Week.

Матю Лужински, главен изпълнителен директор и основател на Travala.com, каза за сътрудничеството в блога на компанията:

Потребителят е в шофьорската седлка, когато става дума за приемане на криптовалута на масовия пазар и ние сме щастливи да се впуснем в това пътуване с Litecoin Foundation с една цел: да внедрим масовото използване на криптовалути в ежедневието.

Той продължи:

Това е гордият момент за нас, тъй като ние продължаваме да изграждаме нашата платформа, за да посрещнем тези, които споделят една и съща визия за крипто икономиката.

Travala.com предоставя на потребителите достъп до над 82 000 дестинации в повече от 210 страни и територии.В допълнение към LTC, те също приемат PayPal, Visa и MasterCard като опции за плащане.

Основателят на LTC Чарли Лий също направи коментар във връзка с новото партньорство:

Ние сме развълнувани да работим с Travala.com, за да улесним потребителите на Litecoin с #TravelWithLitecoin. Нищо не спомага за масовото приемане повече от случаите на използване в реалния свят, а възможността да се използва глобална валута като Litecoin за пътуване по света е сериозен мотив.

 

 

 

 

Ако се нуждаете от съдействие

*

Ако се нуждаете от съдействие свързано с транспорт, хотелско настаняване, трансфер, застраховка или по друга причина свързана с пътуването Ви ние сме на Ваше разположение.

 

За въпроси? 

24/7   0888 541740 / 0888 764776
Офис:  02 9818100 / 0887 818161
Понеделник - Петък: 9AM  - 7PM

 

За съдействие?

Имате нужда от съдействие или допълнителна информация, пишете ни на info@mttbg.com 

 

 

Skype

Оперативно можете да се свържете с нас в Skype - МТТ INTERNATIONAL 01.

 

Настоящият сайт е предназначен за предоставяне на предварителна информация на директни клиенти и туристически агенции с цел ориентирането им на авиационния и туристическия пазар. Всяка информация в сайта може да бъде актуализирана във всеки момент, както от авиокомпания, хотел или туроператор, така и от „МТТ Интернешънъл”. Фирмата не носи отговорност за каквито и да е загуби или пропуснати ползи от факта, че информацията в сайта не отговаря на действителната. Гаранцията за достоверност на информацията е директната връзка на клиента с офиса на "МТТ Интернешънъл", където информацията да бъде потвърдена.