Благодарение на ново търговско интерлайн споразумение пътниците на Bulgaria Air ще могат да пътуват с полети  на Air Italy между Милано-Малпенса и Лос Анджелис, Маями, Ню Йорк, Сан  Франциско, Торонто, както и към десетки други дестинации на италианския превозвач в Азия и Африка. Сред тях са Кайро, Лагос – най-големият град в Нигерия, както и до египетския курортен пристанищен град на Червено море Шарм Ел-Шейх. За по-голямо удобство и избор, националният превозвач удвоява и броя на полетите до Милано – те ще се изпълняват всеки вторник, сряда, четвъртък и неделя. От днес се продават и първите налични билети за полетите от партньорството. Те стартират на 31 март.

Цените:

Ню Йорк/JFK/ и Маями/MIA/ - EUR 537.00 RT

Сан Франциско/SFO/ и ЛосАнджелис/LAX/  - EUR 596.00 RT

Торонто/YYZ/  - EUR 581.00 RT  

Шарм Ел Шейх/SSH/ и Кайро/CAI/  - EUR 449.00 RT

Дакар/DSS/ , Акра/ACC/  и Лагос/LOS/ - EUR 599.00 RT 

По новия договор с Bulgaria Air и Air Italy ще може да се пътува от София през Милано - Малпенса до:

Рим/FCO/, Палермо/PMO/, Олбия/OLB/, Неапол/NAP/, Каляри/CAG/, Катания/CTA/, ЛамецияТерме/SUF/ - при цени EUR 120.00 OW и EUR 244.00 RT 

За всички дестинации имавъзможност за тръгване от Варна и Бургас!

Цените вече са в продажба за пътуване след 31.03.2019!

 

 

 

Ако се нуждаете от съдействие

*

Ако се нуждаете от съдействие свързано с транспорт, хотелско настаняване, трансфер, застраховка или по друга причина свързана с пътуването Ви ние сме на Ваше разположение.

 

За въпроси? 

24/7   0888 541740 / 0888 764776
Офис:  02 9818100 / 0887 818161
Понеделник - Петък: 9AM  - 7PM

 

За съдействие?

Имате нужда от съдействие или допълнителна информация, пишете ни на info@mttbg.com 

 

 

Skype

Оперативно можете да се свържете с нас в Skype - МТТ INTERNATIONAL 01.

 

Настоящият сайт е предназначен за предоставяне на предварителна информация на директни клиенти и туристически агенции с цел ориентирането им на авиационния и туристическия пазар. Всяка информация в сайта може да бъде актуализирана във всеки момент, както от авиокомпания, хотел или туроператор, така и от „МТТ Интернешънъл”. Фирмата не носи отговорност за каквито и да е загуби или пропуснати ползи от факта, че информацията в сайта не отговаря на действителната. Гаранцията за достоверност на информацията е директната връзка на клиента с офиса на "МТТ Интернешънъл", където информацията да бъде потвърдена.