Singapore Airlines бе обявена за най-добрата авиокомпания в света за 2018 г., става ясно от годишното изследване на Skytrax. Сингапурската компания печели приза за четвърта година, след като бе начело и през 2004, 2007 и 2008 г.

През 2017 г. Singapore Airlines бе класирана на второ място, като бе изпреварена единствено от Qatar Airways.

Тя също така спечели и призовете за най-добра авиокомпания в Азия, най-добра първа класа и за най-удобни седалки в първата класа.

Именно базирата в Доха Qatar Airways заема второ място в подреждането, като тя получи признание за удобство и забавления по време на полетите.

Компанията спечели и четири индивудуални отличия, сред които за най-добра бизнес класа, най-удобни седалки в бизнес класата, най-добър бизнес салон и най-добра авиокомпания в Близкия изток.

Qatar Airways днес предлага полети до над 150 дестинаии, като далечните маршрути се обслужват от Boeing 787 Dreamliner и Airbus A350.

Третата позиция се заема от японската All Nippon Airways, докато в топ 10 се нареждат общо 9 авиокомпании от Азия.

Топ 5 се допълва от Emirates и тайванската EVA Air, изпреварили Cathay Pacific Airways и единствената европейска компания Lufthansa. Hainan Airlines, Garuda Indonesia и Thai Airways допълват челната десетка.

AirAsia, Norwegian и EasyJet пък бяха обявени за най-добрите нискотарифни компании. 

 

Ако се нуждаете от съдействие

*

Ако се нуждаете от съдействие свързано с транспорт, хотелско настаняване, трансфер, застраховка или по друга причина свързана с пътуването Ви ние сме на Ваше разположение.

 

За въпроси? 

24/7   0888 541740 / 0888 764776
Офис:  02 9818100 / 0887 818161
Понеделник - Петък: 9AM  - 7PM

 

За съдействие?

Имате нужда от съдействие или допълнителна информация, пишете ни на info@mttbg.com 

 

 

Skype

Оперативно можете да се свържете с нас в Skype - МТТ INTERNATIONAL 01.

 

Настоящият сайт е предназначен за предоставяне на предварителна информация на директни клиенти и туристически агенции с цел ориентирането им на авиационния и туристическия пазар. Всяка информация в сайта може да бъде актуализирана във всеки момент, както от авиокомпания, хотел или туроператор, така и от „МТТ Интернешънъл”. Фирмата не носи отговорност за каквито и да е загуби или пропуснати ползи от факта, че информацията в сайта не отговаря на действителната. Гаранцията за достоверност на информацията е директната връзка на клиента с офиса на "МТТ Интернешънъл", където информацията да бъде потвърдена.