English

Имаме удоволствието да ви съобщим официално, че от 15 август 2019 фирмата ни „МТТ Интернешънъл” ЕООД предлага на клиентите си заплащане в крипто валута за самолетни билети и хотелско настаняване.

На сайта ни ТУК можете да ни изпратите предварителната информация за резервация на самолетен билет или хотелско настаняване от които се нуждаете.

При резервация за самолетен билет  отбележете града и държавата на тръгване и града и държавата на пристигане.

При резервация на хотел и в двете полета попълнете града и държавата където се нуждаете от хотелско настаняване.

В допълнителната информация отбележете за колко души ще бъде резервацията, както и предпочитаната от вас крипто валута в която бихте желали да направите плащането.

Ние ще направим предварителната резервация и ще ви информираме на е-мейла или по телефона за вариантите, които можем да ви предложим, както и цената в левове и в криптовалутата, която ние бихме могли да използваме.

В случай, че приемете условията ни, заплащането от ваша страна трябва да стане в рамките на до 30 мин, по указана от нас крипто сметка, като в рамките на следващите 30 мин ще получите електронния си самолетен билет.

Ваучера за хотелското настаняване ще издадем в рамките на един ден след плащането.

Услугата която предлагаме е пилотна и все още по нея няма изградени надеждни практики, имайки предвид възможностите за злоупотреби при използването на криптовалутите.

Едно от основните условия при оперирането с криптовалути е надеждното познаване на двамата участващи в сделката.

Друга важна гаранция е надеждността на фирмата предоставяща услугата и продължителността на работата и на пазара.

„МТТ Интернешънъл” е регистрирана през 1992 година като транспортна, авиационна агенция. През 1993 година е утвърдена от Международната асоциация за въздушен транспорт /IATA/ под номер 09244771, като агент по продажбите на авиационен транспорт.

През тези 30 години фирмата не е сменявала името си и не е променяла предмета си на дейност. Данните и ги има на сайта www.mtt.international.

Итака готови ли сме заедно да открием новата ера на крипто валутите?

Повече информация за блокчейна ТУК и за биткойна ТУК.

Ако се нуждаете от съдействие

*

Ако се нуждаете от съдействие свързано с транспорт, хотелско настаняване, трансфер, застраховка или по друга причина свързана с пътуването Ви ние сме на Ваше разположение.

 

За въпроси? 

24/7   0888 541740 / 0888 764776
Офис:  02 9818100 / 0887 818161
Понеделник - Петък: 9AM  - 7PM

 

За съдействие?

Имате нужда от съдействие или допълнителна информация, пишете ни на info@mttbg.com 

 

 

Skype

Оперативно можете да се свържете с нас в Skype - МТТ INTERNATIONAL 01.

 

Настоящият сайт е предназначен за предоставяне на предварителна информация на директни клиенти и туристически агенции с цел ориентирането им на авиационния и туристическия пазар. Всяка информация в сайта може да бъде актуализирана във всеки момент, както от авиокомпания, хотел или туроператор, така и от „МТТ Интернешънъл”. Фирмата не носи отговорност за каквито и да е загуби или пропуснати ползи от факта, че информацията в сайта не отговаря на действителната. Гаранцията за достоверност на информацията е директната връзка на клиента с офиса на "МТТ Интернешънъл", където информацията да бъде потвърдена.